9/9/19

Preludi en sol menor. Böhm

Els beneficis de la música quan la persona sent angoixa. Per exemple, escoltant el Preludi en sol menor de Böhm. 

Quan les persones acumulen un excés de tensió en el cos i no saben descarregar-la, el seu sistema nerviós reacciona provocant-los angoixa i depressió. Les esperances desapareixen, la respiració és dificultosa i el cervell no rep l'oxigen suficient, i amb estò és més complicat supervisar les reaccions físiques. D'alló què, escoltar música, siga una de les millors opcions per curar-se d'aquesta malaltia. Com. per exemple, un preludi de Böhm.

Preludi en sol menor. Böhm


El cervell respon cansant a la persona, i això fa l'efecte que totes les seues activitats són difíciles de realitzar i les complicacions augmenten. El dolor en el pit, l'ofec, els resulta aclaparador.

Davant la conjuntura d'una tensió, el millor és deixar-se dur de manera objectiva. Respirar profund i deixar que el dolor pectoral passe a poc a poc o no parar-li esment encara que faça l'efecte que s'assenta en el pit i aquest s'endureix. És una reacció del sistema nerviós, no una malaltia que afecte al cor o als pulmons.

L'observació objectiva és difícil de portar a terme però és la millor opció. Seria permetre que la malaltia s'assentara i deixar-la fer com al cos defensar-se amb els anticossos, sent conscients de la tasca que es realitza i actuant quan siga necessari. Moltes persones aprenen aquest sistema per a poder suportar els dolors de les seues malalties i ixen airoses en les mateixes: la endometriosis, cólicos hepàtics o renales, els molars; fins i tot en la preparació per al part s'ensenya a respirar i a controlar el cos perquè el dolor es minimitze.

Per tal raó les distraccions solen ser incòmodes. En moltes ocasions, el silenci i la foscor permeten a la persona una major concentració i fins i tot l'ajuden a apaivagar el dolor. En altres moments, ajudar a solucionar problemes aliens ajuda a oblidar-se dels propis. Però sempre contant amb la voluntat del pacient. Obligar-lo a actuar en contra de la seua voluntat suposa una reacció negativa i desorbitada.

La música sol servir d'ajuda per a tranquil·litzar la tensió. Els instruments de vent, entenimentada o, concretament, el piano, l'arpa, l'òrgan en alguns casos, i certes escales musicals provoquen respostes insospitades o vàlides per a les persones que els escolten. Les notes greus de l'òrgan ajuden al pacient a descendir cap al dolor, a mostrar-se en la seua part més animal o instintiva i les notes agudes a despertar la seua consciència.

Per a evitar les situacions que provoquen tensió, és necessari vigilar les accions i saber ordenar-les, situant-les en el lloc on corresponen, igual que les reaccions. És el que es diu vulgarment "saber estar". Encara que en moltes ocasions el saber marxar-se o saber callar sol ser la conducta més prudent. Açò els evitarà una malaltia terrible, tal com el càncer. Imaginen el per quin li  diuen càncer no? I saben que hi ha persones "cancerígenes" el comportament de les quals provoquen malalties i tensions alienes.

No oblideu  de visitar-nos. Al meu profil de Taringa  vaig deixant coses per que vingau a veure'ns. Enllaços sobretot. I us recorde les dues cases en venda així com el lliu nit, molt económic.  Mireu els avisos parroquials. I coneixeu a Fina Roc

@mariateresaalaezgarcia @MaríaTeresaInésAláezGarcía
#mariateresaalaezgarcia #mariateresainesalaezgarcia #estrellasenazul #Dudeklatero


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sé estrella en mi firmamento...